Diabetes

Minder polibezoek, meer kwaliteit van leven

Diabetes

inn4cure ondersteunt mensen met een chronische aandoening zo comfortabel mogelijk. Zo biedt onze slimme monitoring mensen met diabetes de mogelijkheid om zelf, op afgesproken momenten, met een mobiel device hun glucosewaarden te meten.

De parameters komen automatisch in een dashboard terecht. De zorgverlener volgt deze als trend en kan ze als grenswaarde instellen. Bij een ingestelde afwijking krijgt de juiste zorgverlener direct een melding. Bovendien wordt het patroon van hypo en hyper inzichtelijk. Hierdoor kan de ondersteuning vanuit de praktijkondersteuner, huisarts of diabetesverpleegkundige beter aansluiten op deze trend.

Vertrouwen, rust en tijdwinst
Dit geeft vertrouwen en rust, bespaart tijd van meerdere zorgverleners in de keten en verbetert de kwaliteit van zorg. Mensen met diabetes hoeven minder vaak voor polibezoek naar het ziekenhuis en worden minder geconfronteerd met hun aandoening. Er blijft meer tijd over om leuke dingen te doen. Dat draagt positief bij aan de kwaliteit van leven.

“Als ik dit eerder had gehad, had ik met kerst niet naar het ziekenhuis gehoeven. Ik had zelf toen niet door dat het steeds minder goed met me ging.”

(mw. Van S., Nijkerk)
Terug