COPD/astma

Thuismonitoring: zo aangenaam mogelijk leven met COPD.
Mensen met COPD ervaren vertrouwen, rust en vrijheid door de inzet van onze slimme technologie.

COPD/astma

Minder klachten, meer vertrouwen
Met COPD Thuismonitoring en het zogenoemde Longaanvalactieplan leer je je eigen ziektepatroon herkennen. Door bijtijds te handelen (in gedrag en medicatie) kun je een longaanval voorkomen en heb je uiteindelijk minder extra medicatie nodig. De signaalfunctie van het platform ondersteunt je hierbij. Wanneer een gemeten waarde niet overeenkomt met de verwachte waarde, krijg je een seintje. Dit helpt je om je gedrag aan te passen.

Voor wie?
COPD Thuismonitoring is geschikt voor iedereen met lichte COPD-klachten: hoesten, slijm ophoesten, kortademigheid, vermoeidheid, weinig spierkracht en/of gewichtsverandering.

Zorgcentrale Noord (ZCN)
De verpleegkundigen van ZCN kunnen op afstand meekijken en ondersteuning geven op basis van de signaalfunctie van het platform. 24/7 als dat nodig is. Ook hier is het Longaanvalactieplan de basis.

''Het is best wennen elke dag de tijd te nemen om te meten en vragenlijsten in te vullen. Maar de tijd en investering biedt inzicht en bewustzijn in hoe het met je gaat. En dure zorg kan hiermee worden voorkomen”

(mw. Van M. en de heer Van den H., Amersfoort/Baarn)
Terug