Wat we doen

inn4cure verbindt slimme technologie met professionele zorg. Onze telemonitoringdiensten voor zorgvragers en zorgprofessionals maken zorg en ondersteuning onafhankelijk van plaats en tijd. De geïntegreerde monitoringstechnologie zorgt voor een optimale ondersteuning bij chronische aandoeningen of helpt u gezond te blijven. Zo zorgt telemonitoring voor rust, veiligheid en betere kwaliteit van zorg en leven.

“Toen ik naar de cardioloog moest, heb ik de tablet meegenomen met de grafiek met metingen. Hij maakte er meteen een foto van, omdat hij die data graag wilde hebben.”

Voorkomen is beter
dan genezen

“Door de inzet van de thuismonitoring zijn bij mij twee longaanvallen en daardoor een ziekenhuisopname voorkomen.”

COPD/astma

Mensen met COPD ervaren vertrouwen, rust en vrijheid door de inzet van onze slimme technologie.

COPD Thuismonitoring is geschikt voor iedereen met lichte COPD-klachten: hoesten, slijm ophoesten, kortademigheid, vermoeidheid, weinig spierkracht en/of gewichtsverandering.
chronisch hartfalen

Bij chronisch hartfalen werkt het hart minder goed. Een goede behandeling vermindert de klachten.

Via telemonitoring word je op afstand begeleid. Met speciale apparatuur meet je zelf thuis belangrijke waarden, zoals gewicht, bloeddruk en hartslag. Deze geef je via een app door aan de zorgverlener.
diabetes

Minder polibezoek, meer kwaliteit van leven.

inn4cure ondersteunt mensen met een chronische aandoening zo comfortabel mogelijk. Zo biedt onze slimme monitoring mensen met diabetes de mogelijkheid om zelf, op afgesproken momenten, met een mobiel device hun glucosewaarden te meten.