Wat we doen

inn4cure verbindt slimme technologie met professionele zorg. 
Met behulp van thuismonitoring helpen we mensen om thuis beter om te gaan met hun chronische ziekte of, liever nog, gezond te blijven. Wij geven informatie en adviezen op basis van hun eigen gegevens. Die data kunnen ze ook delen met familie, vrienden en zorgverlen
ers. Op die manier bouwen we samen een netwerk van steun en zorg. Zo zorgen we ervoor dat er minder mensen in de zorg belanden, omdat we problemen voorkomen of op tijd aanpakken.

We worden steeds ouder in Nederland, en de zorg wordt steeds intensiever en daardoor duurder en duurder. Nu wachten we meestal tot we klachten hebben voordat we naar de dokter gaan. Dat moet anders. We moeten meer doen om te voorkómen dat we ziek worden. Dat betekent dat we niet alleen anders moeten denken over zorg, maar ook over hoe we leven en werken. Want onze leef- en werkomgeving heeft veel invloed op onze gezondheid. Als we gezonder leven en werken, zijn we minder vaak ziek en kunnen we meer doen. Een preventief gezondheidsbeleid kan ons daarbij helpen.

Voorkomen is beter
dan genezen

“Door de inzet van de thuismonitoring zijn bij mij twee longaanvallen en daardoor een ziekenhuisopname voorkomen.”

Volledig Pakket Thuis Digitaal

VPT staat voor ‘volledig pakket thuis’. Dat betekent dat u alle zorg die u nodig heeft, thuis ontvangt van één zorginstelling. U hebt daarvoor een indicatie nodig voor de Wet langdurige zorg (Wlz). Met VPT Digitaal kunt u thuis blijven wonen en ontvangt u daar precies de juiste mix van verpleging, verzorging, begeleiding en behandeling.
LEEFSTIJLMONITORING

Hoe zou het zijn om je fitter en gezonder te voelen? Als je minder vaak ziek zou zijn en meer energie zou hebben?

Ons vitaliteitsprogramma helpt jou en je collega’s bij gezonder en gelukkiger werken en leven. We willen medewerkers helpen om gezonder te eten en zo hun gedrag te veranderen. Als werknemers gezonder eten, voelen ze zich fitter en sterker. Ze kunnen beter omgaan met stress en uitdagingen. Ze zijn minder vaak ziek en meer tevreden. 
CHRONISCHE ZIEKTEBEELDEN

Controles en behandelingen kosten tijd, geld en energie.

Gelukkig kan het ook anders. Met thuismonitoring kunt u zelf uw gezondheid meten en volgen, gewoon vanuit uw eigen huis. U krijgt een tablet en een aantal apparaten waarmee u bijvoorbeeld uw bloedsuiker, longfunctie of hartslag kunt meten. De apparaten zijn draadloos en sturen de gegevens via Bluetooth naar een tablet. De gegevens worden automatisch doorgestuurd naar uw zorgprofessional of mantelzorger.