Wie we zijn

team inn4cure

Initiator/strateeg

Pieter van Weijen

"Persoonlijk vind ik veranderen het leukste dat er is. Dat doen we met vele gewaardeerde samenwerkingspartners, die precies dezelfde stip aan de horizon hebben gezet: toegankelijkheid en betaalbaarheid van de gezondheidszorg. inn4cure pakt daarin de rol van accelerator."

Lees meer
technisch/innovatief ontwikkelaar

Lars Nieuwenhoff

"Zorg op afstand heeft de toekomst, daar ben ik van overtuigd. Uiteraard nooit ter vervanging, maar altijd in aanvulling op fysiek contact met zorgprofessionals. Met als gevolg: minder ziekenhuiszorg, betere zorg op maat. Samen met mijn collega’s wil ik de zorg op een sociale manier fundamenteel veranderen. Gelukkig hebben we de wind mee. Want technologie heeft ons leven al zoveel gemakkelijker gemaakt. Nu de zorg nog."

Lees meer
projectleider/trainer

Marcel de Haas

Het spijt ons u op deze wijze te moeten berichten dat onze collega en vriend Marcel De Haas dinsdag 9 mei is overleden aan de gevolgen van kanker. Wat zullen we Marcel missen: zijn humor, vasthoudendheid, creativiteit en heerlijke hands-on mentaliteit.

Lees meer
Financieel strateeg

Hans Go

“Veranderingen komen meestal van onbekende, kleine, bevlogen partijen. Een ontwikkelende maatschappij kan niet zonder. Pioniers die maatschappelijke verbeteringen nastreven moeten niet afgeremd worden door structuurzaken in een bedrijf. Dat zijn de ondernemingen waar ik graag een bijdrage aan lever.”

Lees meer

Raad van Advies

manager Wonen met zorg bij twee locaties van een ouderenzorgorganisatie

Astrid Poutsma

Astrid Poutsma, manager Wonen met zorg bij twee locaties van de Rotterdamse ouderenzorgorganisatie Laurens (Delfshaven en Crooswijk): "Vanuit mijn kennis vanuit de ouderenzorg kan ik, denk ik, van toegevoegde waarde zijn. Ik heb een groot netwerk bij scholen, ziekenhuizen, specialisten, mantelzorgpunten. Daarom ben ik toegetreden als lid van de Raad van Advies van inn4cure. Ik ben er, net als Pieter en zijn collega’s, van overtuigd dat mensen met ondersteuning van technologie langer de eigen regie over hun leven kunnen behouden. Mét comfort en welzijn.”

directeur VEGGER - neuroloog, arts, docent, consulent en oplossingsgericht coach

Chuck van de Vlasakker

“Het is een nobele taak om de balans tussen ons leven en de natuurlijke wereld te herstellen. En zo niet alleen individuele gezondheid en welzijn te bevorderen, maar ook, met zorgzaamheid en gemeenschapszin, een duurzame wereld te creëren. Mijn persoonlijke missie als neuroloog is om zorgvragers en zorgverleners beter te laten samenwerken. Zo komt een robuust netwerk beschikbaar waarbinnen preventie, positieve gezondheid en zelfzorg aandacht krijgen. En waarbinnen betrokkenheid, werkplezier en vitaliteit vanzelfsprekend zijn. Een belangrijke inspiratiebron is Mahatma Ghandi: Be the change you like to see in the world. Voor de gezondheidszorg kan dat prima met de concepten van inn4cure. Slimme technologie aanwenden, informatie goed toegankelijk maken, een handige en betrokken organisatie opzetten, een netwerk van connected care onderhouden en nieuwe samenwerkingsverbanden bevorderen. Met inn4cure wil ik bijdragen aan een integratieve benadering voor optimale gezondheid en optimaal herstel. Met inn4cure openen zich nieuwe wegen.”

hoofddocent Instituut voor Verpleegkundige Studies, HU Hogeschool Utrecht

Dr. Roelof Ettema

“Voordat ik Pieter leerde kennen was mijn ervaring dat thuiswonende ouderen moeilijk te bereiken zijn voor preventieve zorg. inn4cure lukt dat wél, op verrassende wijze. Om passende zorg op het juiste moment en de juiste plek te realiseren is inzet van technologie noodzakelijk. Inn4cure maakt dat mogelijk. Met technologische innovaties krijgen we technologie werkzaam. Daarna volgt altijd een sociale innovatie van de technologie. Die moet immers ook behulpzaam zijn. Graag denk ik daarom in de Raad van Advies mee om dit te realiseren.”

Lees meer

inn4cure & partners

Samen met onze partners Eurocom, Happy Nurse, Zorg en Werk, The Right Meal, NaastZCN en Leef3.nu maken we nieuwe vormen van dienstverlening in de zorg mogelijk. inn4cure werkt ook met veel plezier samen met Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN), Fontys en Hogeschool Utrecht (HU).

Thuismonitoring voor leefstijl en chronische aandoeningen
''inn4cure en ZCN werken nauw samen op het gebied van telemonitoring bij leefstijl en chronische aandoeningen, zoals COPD. Patiënten meten zelf hun vitale waarden, zoals lichaamstemperatuur, saturatie, hartslag, ademhaling, bloeddruk en bloedsuiker. Verpleegkundig zorgcentralisten van ZCN monitoren deze waarden: dag en nacht. Zijn de waarden afwijkend, dan gaat er een melding naar een zorgprofessional. Zo houden we samen 24/7 de patiënt in de gaten en zetten we hulp in als dat nodig is.”
Zorgcentrale Noord (ZCN)

Zorgcentrale Noord (ZCN), met locaties in Beilen en Veldhoven, biedt zorg op afstand. De 150 medewerkers van ZCN zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week dat cliënten en patiënten de zorg en hulp krijgen die nodig is.

Zie ook zcn.nl.

Leef3.nu – langer thuis wonen
Leef3.nu is van oorsprong de ledenorganisatie van Beweging 3.0. Er zijn ongeveer 26.000 mensen lid van Leef3.nu (20% van de huishoudens in de regio Eemland). Met de diensten en producten van Leef3.nu kunnen mensen zo lang en plezierig mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen.