Hans Go

Financieel strateeg

“Na mijn studies bedrijfseconomie en accountancy heb ik 10 jaar voor Unilever gewerkt, waarvan 5 jaar in Azië. Terug in Nederland ben ik de IT ingerold. Eerst als hoofd ICT van de Iglo Mora Groep, toen met een eigen internetbedrijf en daarna in de softwaredistributie en -trainingen.

Het is prettig om te werken op het kruispunt van (maatschappelijke) ICT-ontwikkelingen, in combinatie met leuke en slimme ondernemingen.

 

Via een lange weg als interim CFO, ondernemer en corporate finance kwam ik in contact met de zorgsector, waar ik nu mijn bijdrage lever aan maatschappelijke verbeteringen. Samen met gedreven mensen en slimme ideeën én die levensvatbaar zijn. Want een gezonde bedrijfsvoering is een voorwaarde voor continuïteit. Winst is een middel, niet het doel.

 

Net als de andere teamleden zie ik zorg op afstand als oplossing voor de stijgende zorgkosten, kwalitatief betere persoonlijke zorg en behoud van zelfstandigheid van de mensen. Uiteraard altijd in aanvulling op fysiek contact met zorgprofessionals.

 

Samen met mijn collega’s wil ik de zorg fundamenteel veranderen, op een sociale manier. De tijd is er rijp voor en de technologie beschikbaar."

Terug